Новини Харків

Останні новини Харків | Погода Харків

NAVI зупинилися за крок від виходу на DreamLeague Season 22

ВідКатерина Момот

Січ 16, 2024

Українська кіберспортивна організація Natus Vincere не вийшла на турнір DreamLeague Season 22 з Dota 2.

У фіналі нижньої сітки східноєвропейської кваліфікації NAVI у напруженому матчі поступилися команді Klim Sani4 – 1:2. Зазначимо, що вирішальна мапа зустрічі тривала 95 хвилин.

Раніше в рамках кваліфікації NAVI перемогли SIBE Team (2:0) та 9Pandas (2:1), а також поступилися Team Spirit (1:2).

Крім Klim Sani4, за результатами кваліфікації у Східній Європі на DreamLeague Season 22 відібралися Team Spirit та Virtus.pro.

Загалом на DreamLeague Season 22 зіграють 16 команд, які розіграють 1 мільйон доларів. Турнір пройде в онлайн-форматі з 25 лютого до 10 березня.

Команда NAVI по Dota 2:

 Максим «shigetsu» Попадинець
ua Максим «mellojul» Пньов
ua Дмитро «nefrit» Тарасіч
kg Бакит «W_Zayac» Емілжанов
kz Арман «Malady» Оразбаєв



варіант матеріалу



Ставки на спорт от лучших букмекеров, регистрируйтесь и забирайте бонусы.

Джерело: Sportarena.com

Рейтинг записи: 12345
Українська кіберспортивна організація Natus Vincere (NAVI) не змогла пройти до турніру DreamLeague Season 22 з Dota 2 через поразку в фіналі нижньої сітки східноєвропейської кваліфікації від команди Klim Sani4 з рахунком 1:2. Завершальна мапа поєдинку тривала неймовірні 95 хвилин.

Навіть якщо NAVI зазнала поразки в цьому турнірі, їх успіхи в попередніх етапах кваліфікації свідчать про те, що вони все ще є сильними гравцями на сцені Dota 2. Вони перемогли команди SIBE Team та 9Pandas, але поступилися Team Spirit.

Залишається побачити, як NAVI буде реагувати на цю поразку і як вони підготуються до наступних турнірів. Вони мають потенціал стати одними з найсильніших команд у світі, і ця поразка може стати для них лише стимулом для подальшого розвитку.

Через програш на кваліфікації NAVI не потрапили на турнір DreamLeague Season 22, але це не завадить їм продовжити працювати над власними недоліками та покращувати гру. Вони повинні сконцентрувати свою увагу на виправленні помилок та зробити всі необхідні зусилля, щоб повернутися в форму та продовжувати змагатися з найкращими командами світу. З розподілом призового фонду в 1 мільйон доларів, DreamLeague Season 22 є великим випробуванням для NAVI і інших команд, які змагатимуться за загальну перемогу.

Останньою радою для NAVI буде не засумувати через цю поразку, але використовувати її як навчальний досвід і джерело мотивації. Наступним кроком для них повинно бути аналізування своєї гри, виявлення слабких моментів і працювання над їх покращенням. Тільки так вони зможуть повернутися на вершину кіберспортивного рейтингу і здобувати перемоги в наступних турнірах. Впевнений, що NAVI знайдуть спосіб вирватися з цього становища й продовжувати радувати своїх прихильників на майбутніх турнірах.

Джерело: sportarena.com