Новини Харків

Останні новини Харків | Погода Харків

Зв’яжіться з Нами

Ласкаво просимо на сторінку “Контакти” нашого новинного порталу, де ми ділимося інформацією, як ви можете з нами зв’язатися, дізнатися більше про нашу редакцію та бути в курсі останніх подій у Харкові. Ваша зворотна відгуку важлива для нас, тому що ми прагнемо створити взаємодію з нашими читачами.

Електронна пошта

Маєте питання, пропозиції або інтерес до співпраці? Напишіть нам на електронну пошту і наша команда з радістю вас вислухає та відповість. Ми прагнемо бути на зв’язку із нашими читачами, тому кожний лист має значення.

Електронна пошта: [email protected]

Телефон та Факс

Якщо у вас є термінове питання чи вам зручніше спілкуватися голосом, зателефонуйте нам. Наші телефони завжди відкриті для вас. Крім того, якщо ви бажаєте вислати документи чи листи, ви можете скористатися нашим факсом.

Телефон: +38 (093) 385-38-84

Поштова Адреса Редакції

Якщо ви вирішили зайти особисто та поспілкуватися з нами, ми завжди вам раді. Ви можете знайти нашу редакцію за адресою:

пр-т. Героїв Харкова, 97, Харків, Харківська область, 61000

Соціальні Мережі

Ми також активні в соціальних мережах. Слідкуйте за нами та беріть участь у обговореннях, дізнавайтеся першими про новини та беріть участь у наших інтерактивних активностях.

Facebook: ХарківНовини
Twitter: @Kharkiv_News
Instagram: @kharkivnews_official

Зауважте: Звертайтеся до Нас з Впевненістю

Ваші питання, коментарі та пропозиції дуже важливі для нас. Будьте впевнені, що ваше повідомлення буде прочитано та відповідь отримаєте найближчим часом. Ми цінуємо ваш час та вдячні за інтерес до нашого порталу.

Будьте на Зв’язку з Нами!

Контакти – це місце для спілкування та обміну інформацією. Ми відкриті для діалогу та завжди готові вислухати вас. Не соромтеся звертатися до нас, бо ваша думка має вагу. Будьте на зв’язку з новинами Харкова та стань

ьте частиною нашої спільноти, де кожна думка важлива!

Завершення: Дякуємо за Ваш Інтерес!

Ми вдячні вам за те, що вибрали нас як своє джерело новин та інформації. Ваша підтримка важлива для нас, і ми обіцяємо надавати вам якісний та цікавий контент. Нехай наші контакти будуть місцем, де ваші думки знаходять відгук та де ви завжди зможете знайти свіжі новини про Харків. Дякуємо за ваш інтерес та будьте на зв’язку!