Новини Харків

Останні новини Харків | Погода Харків

Погода у Харкові на сьогодні, 16 січня

ВідКатерина Момот

Січ 16, 2024

У вівторок, 16 січня, з ранку до самого вечора у Харкові небо буде вкрите хмарами. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, на території міста Харкова та області хмарна погода.

По місту: вранці та вдень значний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі південний, вдень західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря: вночі 2 – 4° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

По області: вранці та вдень значний сніг, мокрий сніг, місцями з дощем; налипання мокрого снігу. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі південний, вдень західний, 7 – 12 м/с, місцями пориви, 15 – 20 м/с. Температура повітря: вночі 2 – 7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Категорія: Суспільство

Теги: ожеледиця, погода, прогноз, сніг, харків

У вівторок, 16 січня, у Харкові очікується хмарна погода зі значним снігом і мокрим снігом, що може спричинити налипання мокрого снігу. Також очікується слабка ожеледь. На дорогах може утворитися ожеледиця, що може ускладнити рух транспорту. Вітер буде дмухати південний вночі і західний вдень зі швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря буде коливатися від 2 до 4° морозу вночі і від -1 до 1° тепла вдень.

На території Харківської області також очікується значний сніг та мокрий сніг, з місцями дощем, що може призвести до налипання мокрого снігу. При цьому буде спостерігатися слабка ожеледь, яка ускладнить дорожню ситуацію. Вітер буде дмухати південний вночі і західний вдень зі швидкістю 7-12 м/с, з місцями поривами до 15-20 м/с. Температура повітря очікується від 2 до 7° морозу вночі та від -3 до 2° тепла вдень.

З урахуванням таких погодних умов, мешканцям Харкова та Харківської області рекомендується бути обережними на дорогах та використовувати обладнання для безпеки при пересуванні. Водіям слід утриматися від перевищення швидкості та бути готовими до складних дорожніх умов. Можливо, урядові органи приймуть заходи для забезпечення безпеки на дорогах та зменшення наслідків негоди.

Важливо пам’ятати, що така погода може мати вплив на роботу учбових закладів, транспорту та інших сфер життєдіяльності. Організаторам проведення заходів слід узгодити плани з можливими змінами у погодних умовах.

Джерело: izvestia.kharkov.ua