Новини Харків

Останні новини Харків | Погода Харків

Погода у Харкові на сьогодні, 9 лютого

ВідКатерина Момот

Лют 9, 2024

У п’ятницю, 9 лютого, у Харкові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний сніг йтиме майже весь день. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у Харкові та області хмарна погода.

По місту: вранці та вдень сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі змінних напрямків, 3 – 8 м/с; вдень східний, 5 – 10 м/с Температура повітря: вночі 2 – 4° морозу, вдень 0 – 2° морозу.

По області: вранці та вдень сніг, мокрий сніг, на півдні області значний. На дорогах ожеледиця. Вітер вночі змінних напрямків, 3 – 8 м/с; вдень східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря: вночі 1 – 6° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Категорія: Суспільство

Теги: погода, сніг, харків

Погода в Харкові на п’ятницю, 9 лютого

За інформацією Харківського регіонального центру з гідрометеорології, у Харкові протягом усього дня буде хмарна погода, а також очікується дрібний сніг. Така погода може значно вплинути на повсякденне життя людей в місті.

За даними спостережень, сніг буде йти у Харкові вранці та вдень. Це може призвести до утворення ожеледиці на дорогах, що зробить їх небезпечними для автомобілістів і пішоходів. Тому, рекомендую своїм читачам бути дуже обережними і вживати заходів безпеки, коли виходите на вулицю.

Також варто звернути увагу на напрям вітру. Вночі він буде змінних напрямків, а вдень повернеться на схід. Швидкість вітру вночі становитиме від 3 до 8 м/c, а вдень вона збільшиться до 5-10 м/c. Така інформація може бути корисною тим, хто планує прогулятися або займатися спортом на свіжому повітрі. Наприклад, при таких погодних умовах краще вибрати захистний одяг і додатково охолодити напої для тих, хто планує займатися активними видами спорту, такими як біг або велосипед.

Щодо температури повітря, очікується, що вночі буде 2-4 градусів морозу, а вдень температура коливатиметься від 0 до 2 градусів морозу.

У цілому, очевидно, що погода впливає на наше щоденне життя і, зокрема, на плани на вихідних чи активностей на свіжому повітрі. Тому, не забувайте враховувати ці фактори, плануючи свою день.

Продовжуйте слідкувати за нами у соціальних мережах та отримуйте оновлення та поради стосовно сприятливих умов для життя, спорту та відпочинку!

Джерело: izvestia.kharkov.ua